torstaina, huhtikuuta 29, 2004

Eilen näin ensimmäistä kertaa kuluvana vuonna oikeita toukotöitä, siis sellaisia, joissa traktori möyryää pellolla ja ympärillä on lokkitornado. Minä sitten rakastan lokkien kirkunaa.

Opinpa tässä päivänä muutamana viisivuotiaalta Milja-tyttöseltä Harakka huttua keittää-lorun puolaksi. Tyttö yritti opettaa minulle myös viroa, mutta ainoa, joka jäi mieleen, on orvokin viron kielinen nimi.

Ruunapahuksen kanssa on alkanut mennä oikeinkin hyvin: Tuo kovan onnen koni, joka ei muka suostu lähtemään yksin(so. ilman muita hevosia) maastoon, reippailee kanssani kiltisti ja iloisesti. Lähitienoot alkavat olla jo turhankin tarkkaan koluttuja, täytynee etsiä uusia reittejä.

Muita eläinuutisia: Koiranpennut täyttivät eilen seitsemän viikkoa, ovat siis jo luovutusiässä. Tyttöpentu lähtee stadiin viikonloppuna, jolloin siitä tulee Helsingin Helmi. Baba(ent. Sulo) muuttaa lähikylään Ali-koiran kaveriksi. Jerristä tulee Sauvon kunkku.

Eläinlääkäri kävi eilen. Konit saivat rokotuksensa ja hampaitakin raspattiin. Keski-Euroopassa ei ilmeisesti ole tapana raspata; tuontiyksilöt yrittivät kiipiä seinille toimituksen aikana. Kivikova suomalainen ruuna kesti raspauksen kuin mies. Tai hevonen.

tiistaina, huhtikuuta 27, 2004

Jos joku olisi minulle vuosi sitten sanonut, että asut kuule vuoden päästä maalla, olet onnellinen, koirasi on parantunut ja saat ratsastaa ilmaiseksi niin paljon kuin haluat ynnä teet suunnilleen unelmatyötäsi, en olisi kuuna päivänä uskonut. On se ihmeellistä miten kaikki järjestyy.

Pihalla kukkivat narsissit.

keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2004

Sukkelan värinen hevonen, sanoi putkimies kun appaloosan näki.
Koiranpennut 4 vkoa. Annoin matolääkettä melkein sentin per kirsu. Painavat siinä puoli kiloa nuo koirajuniorit tällä hetkellä. Kupista syöminen luonnistuu jo hyvin, enää satunnainen tassu lipsahtaa astiaan.