keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

Koirasta rukkaset - paras idea ikinä!

Helevetin kuutisentoista. Tuli niin hiano alku juhannukselle että. Koirajuniori (ikä viisi ja puoli vuotta) söi kauppareissun aikana kämpillä yli 20kpl vahvoja koirien maksanmakuisia särkylääkkeitä jotka oli varattu mahdollisen käärmeenpureman ensiavuksi mökkilomalle. Tietenkään niin suurta määrää kipulääkettä ei saa syöttää edes kahdelle koiralle koko neljän päivän aikana vaikka olisivat kuinka kivuissaan. Minä nyt kumminkin varaudun kaikkeen ja otin mukaan ison satsin tabuja.

Koiraperkele oli avannut siististi kassin vetoketjun, ottanut esiin särkylääkepussin ja vetänyt koko satsin mätiin maksoihinsa. Oksentamaan tuota ties monennenko polven katukoiraa ei saa kotikonstein millään. Se, minkä koira on syönyt, myös pysyy sen vatsassa.

Mies on tällä hetkellä hakemassa parafiiniöljyä ja leseitä, jotta koko särkylääkesatsi ei pääsisi imeytymään koiran elimistöön. Parafiiniöljyn antaminen koiralle on vihoviimeistä. Tai ei niinkään itse antaminen vaan jälkiseuraamukset. Öljy näetsen valuu hissukseen koiran läpi noin kolmessa vuorokaudessa jonka aikana koiraa ei voi pitää kalustetuissa huoneissa. Sitä öljyä nimittäin puskee ulos koko ajan, ulosteensekaisena tiätty.
Piti taas tämäkin kokea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Eipä kyllä käy kateeksi, vaikka kieltämättä naurattaakin aika paljon. Toivottavasti koiraparka selviää juhannuksesta. Ja te myös. =)

~Stalltomten~
(www.stalltomte.vuodatus.net)

M kirjoitti...

Koiran juhannus meni mukavasti meressä loiskutellen ja metsässä juoksennellen. Se olikin lähes ainoa jolla oli mukavaa: hevonen kehitti siellä kaukana kotona vaikean ähkyn ja eläinlääkäri kävi kolme kertaa, myös juhannuspäivänä. Itse nitkautin selkäni ja vietin juhannuksen lähinnä mahallani maaten ja hevosesta huolissani ollen.
(Hevonen sentään tervehtyi vaikka hilkulla oli ettei sen tarvinnut viettää juhannuspyhiä klinikalla. Onneksi tallihenkilökunta oli tehtäviensä tasalla, eläinlääkäri saavutettavissa ja ystävä ja perhe käytettävissä ähkyhevosen talutteluun kun itse olin jumissa saaristossa.)