torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Pikkuorista tuli tänään isä. Pikkutamma varsoi karsinassa vietetyn yön jälkeen aamulla laitumelle potran tammavarsan. Emä on kuin vanha tekijä, tytär iso ja niin priima kuin puolen päivän ikäinen neito vain voi. Jouhia on enemmän kuin isällä ja emällä yhteensä ja ne ovat pienen pientä kiharaa. Kyllä, Ori on todellakin pudottanut viimeisetkin korkkiruuvikiharansa. Ehkä jouhet pysyvät jo ensi vuonna...?

Livistin heti aamuruokinnan jälkeen tulokasta katsomaan, illalla yritän saada jonkun valvomaan tätä härdelliä ja päästä oikein ajan kanssa tutustumaan pikkuiseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea isän omistajalle! Uudet varsat on ihania, miekin haaveilen Pikkujätin varsasta... Ei vaan mitään käsitystä, mitä ihmettä mie sillä vaavelilla tekisin!

Olmi kirjoitti...

ooo, paatko jossain vaiheessa kuvantynkää peliin vai löytyykö myöhemmin tallin kotareilta?

haluun nähdä kiharakarvaisen varsan!

varsan syntyminen on aina shampanjalasillisen paikka. niin että kippis! :o)

M kirjoitti...

uniciatim: Kiitos kiitos. Olen niin ylpeä, että luulisi minun tehneen yksinäni koko varsan. Tänään pääsin rapsuttelemaan sen pikku peppua. Varsa pääsi myös ensi kertaa ulos (siis sitten syntymänsä), toivottavasti saan tapahtumasta kuvia jälkikäteen kun en itse päässyt paikalle.

olmi: Kuvia tulee tänne heti kun pääsen kotikoneelle niitä viilailemaan. Tallin kotisivuille tulossa kuvia kiireimmän kaupalla myös, voipi ollakin jo.
Helkkari kun en pääse Alkoon, en eilen ehtinyt edes siideriä hakea huoltsikalta. Skoolailin yksikseni kahvilla, olisi voinut olla juhlavampikin tilaisuus.

LapinCurlyTallin kotisivuilla on emän varsakuvia, sieltä ainakin voipi kurkistella kiharaista varsaa ensi hätään.