tiistaina, kesäkuuta 02, 2009

Ruunan kesäunelmia

Minä olen nyt koko päivän laitumella ja tulen pois vain jos pitää mennä töihin. Yöt olen vielä sisällä koska muutkin ovat. Matte ei halua, että olen koko yön yksin ulkona enkä kyllä tahtoisikaan: minulta jäisi huomaamatta jos kaverit sisällä saisivat ruokaa! Enkä minä viihdy ihan yksin vaikka nätisti osaankin matkustaa yksin tai oleilla tallissa tai tarhassa ja maastoonkin menen usein yksin. Tai maastoon mennään siis kaksin maten kanssa ja joskus on koiratkin mukana muttei läheskään aina toista hevosta.

Meidän laitumet on jaettu osiin ja minä ja minun tamma hallitaan aika isoa osuutta kahdestaan. Toisella puolella on Iso Ruuna yksinään ja toisella puolella aktiivikisahevoset, joista toinen on Nuori Estelupaus ja toinen kisaa jotain vaativia koulululuokkia. Muilla laitumilla ovat tietysti vielä Riekku ja Rinsessa ja Adjutantti ja muut tallin hevoset.

Matte lupasi, että jos minun maha ja kaviot kestävät, me päästään kyllä myöhemmin minun tamman kanssa kaksistaan ylälaitumelle jossa saadaan olla 24/7! Matte voi siellä valvoa meitä omalta pihaltaan ja antaa minulle leipää aidan yli ja täyttää juoma-astiaa.

Me lähdetään ehkä maten kanssa lomalle Keski-Suomeen heinäkuussa! Toivottavasti siellä on järvi (maten toive) ja hyviä laitumia ja kivoja kavereita (minun toiveet). Siellä minun ei kuulemma tarvitsisi tehdä ollenkaan oikeita töitä, käytäisiin vaan maastossa ja lomailtaisiin.2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

hauska idea tälläkin blogilla! :)

M kirjoitti...

Kiitos kommentista! Me maten kanssa tykätään niistä.

Ruuna