keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Ruuna uudessa laumassa

Tänään se tapahtui! Minun ei enää tarvinnut olla yksiössä vaan pääsin muiden joukkoon! Matte harmitteli sitä, että se unohti kameran, eikä saisi kuvia minun ja uuden lauman vauhdikkaasta kohtaamisesta. Aika pian se sitten harmitteli sitä, ettei meidän tapaamisessa ollut mitään dramatiikkaa. Eli ei sillä kameralla olisi tehnyt mitään.

Ensin minä tutkin rauhallisessa käynnissä koko tarhan ja talvilaitumen. Pari tammaa näytti minulle vähän takasiaan kun tulin muka liian lähelle, mutta ne olivat juuri ne samat tammat, jotka ovat norkoilleet meikäläisen yksiön reunalla innokkaina jo monta päivää. Naiset!

Kaikki kävivät vuorotellen nuuskimassa minua ja moni nuolaisikin kun meikäläisen hieno kihara turkki ihastuttaa muita hevosia. Muutamalle nuorelle ruunalle näytin vähän kaapin paikkaa ja siitä innostuneena me kaikki juoksenneltiin vähän. Aika pian me kuitenkin rauhoituttiin ja ruvettiin syömään koko sakki.

Maten mielestä minä näytin tyytyväiseltä uudessa laumassani. Kyllä minä olenkin. Aion nimittäin koota porukan tammat itselleni enkä päästä muita jätkiä edes haistelemaan niitä.

Ei kommentteja: