tiistaina, maaliskuuta 01, 2005

Heippahdus kaikki tytöntylleröiset ja pojanpalleroiset taas pitkästä aikaa. TilaMisu avaa ovensa ja toivottaa sekä uudet että vanhat lukijat mitä lämpimimmin tervetulleeksi.

Kerrassaan hieno päivä aloittaa uusi elämä, mitä nyt pakkanen vähän varpaissa nipistelee. Sisätiloissa käytän upouusia lampaankarvatossujani ja lämmitän tiuhaan kaakeliuunia. Eilen uuni veti vähän huonosti, olisi kaiketi pitänyt tarkistaa hormi muumipeikon esi-isien varalta..

Minulla on torppa, joka sisältää keittiön, kammarin ja kesähuoneen. Lisäksi tontilla on saunarakennus sekä täysin varusteltu puuvaja jos vaikka nikkarointitarve iskee. Kirves tosin on vielä ostettava että on jotain jolla ajaa perhe hankeen. Ja pilkkoa polttopuut.

Tontillani on kaksi kaivoa. Toisesta tulee juomavesi, toisesta kannetaan pesuvesi saunaan. Monellako muulla on kaksi kaivoa, kysyn vaan. On aika leuhka olo.

Päivitystahdista en osaa sanoa juuta enkä jaata. Tämä merkintä on kirjoitettu tuttavan luona. Seuraava päsähtää ilmoille luultavimmin paikkakunnan kirjastosta.

"Uuden elämäni" asioita:

+oma tupa, oma lupa
+oma piha ja ketunjäljet siellä
+rakkaimmat hepat alle viiden kilometrin päässä
+koirien ilakointi
+tähdet (täällä ei ole valosaastetta)
+kaakeliuuni
+puusauna
+kaasuhella ja sähköhella
+järjettömän kaunis miljöö
+työmatka on yli 50km aiempaa lyhyempi
+ystäviä kävelymatkan päässä

-suurin osa ystävistä asuu automatkan päässä

Ei kommentteja: