tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Minulla on motorinen häiriö. Vaikka aseella uhattaisiin, en osaa pujotella kolminkerroin tulevaa ohutta curb strapia oikein. Tänään hihkuin riemusta kun löysin netistä sitomisohjeet, mutta innostukseni lässähti oitis kun huomasin, että ohjeet koskevat vain nahkanauhakapistusta.

Omissa curb strapeissani on solkia ja metallilenkkejä. Joka kerta kun puran suitset putsaamistarkoituksessa, katson tarkkaan että ahaa, näin se pujotellaan. Ja joka kerta yritän minuutti- tahi tuntikaupalla pujotella eri tavoin ja niin kuin sen kaiken järjen mukaan pitäisi mennä, mutta ei se vaan mene oikein. Aina joudun pyytämään apua tai katsomaan toisten suitsista mallia. Pahuksen noloa.

Sama juttu aerobicissa. Minun on täysin mahdotonta tehdä käsillä eri liikettä kuin jaloilla. Sitten on vielä askelsarjoja ja hyppyjä ja pitkiä ohjelmia, huh. Ei ole minun lajini se.

Ratsastaessa ei tuota mitään ongelmia tehdä käsillä eri asiaa kuin jaloilla. Eikä tanssiessa. Olen itse asiassa aika hyvä tanssimaan, myös perinteisiä paritansseja. Mikähän taika siinäkin on?

Pitäisi kuulemma opetella ajamaan hevosta. Helkkari, en taatusti ikinä opi pukemaan valjaita oikein. Ravivaljaat ehkä mutta työvaljastaminen onkin jo aivan toinen taiteenlaji.

Ei kommentteja: